Dummy.190587
7.1 de 10

Indesit IDCA735

El mejor precio: 306 €

Opiniones para Indesit IDCA735

Mostrando 1-10 de 82
Global 8
8.0

Opinión del Usuario

Betty Linders, wasmachine.nl
9 Enero 2014
  • Resumen: Een perfecte droger in zijn prijsklasse, stil , zuinig. De grote trommel zorgt ervoor dat de was veel minder kreukt, de was is snel droog en de bediening is erg eenvoudig.Een echte aanrader. De levering was correct en zeer snel en excact op de afgesproken tijd. Veel internet bedrijven kunnen hier een voorbeeld aan nemen.
  • Leer la Opinión completa Translate to español
Global 8
8.0

Opinión del Usuario

angelique nieuwenburg, wasmachine.nl
9 Enero 2014
  • Resumen: ik wil iedereen laten weten dat als je een klein buget heb om uittegeven dat deze droger erg super is .geruisloos snel droog en heerlijk simpel goed voor wat hij hoort te doen.schoen programma werkt ook heel goed mooi rekje erin .en jongens van het bezorgen echt petje af voor de de vriendelijke nette behandeling .ik ben erg tevreden en zal deze site zeker aanraden aan iedereen die ik ken en iets nodig heeft .vriendelijke groet angelique
  • Leer la Opinión completa Translate to español
Global 8
8.0

Opinión del Usuario

Spruit, wasmachine.nl
9 Enero 2014
  • Resumen: Uitstekende droger! Alles doet het naar wens. Dit geldt voor alle programma's en functies die de droger heeft. Ook erg tevreden over de service van wasmachine.nl!! Echt top! Gratis thuisbezorgt en geïnstalleerd! Bedankt!
  • Leer la Opinión completa Translate to español
Global 8
8.0

Opinión del Usuario

ina, wasmachine.nl
9 Enero 2014
  • Resumen: Mijn eerste ervaring met een condens droger. Bestelling en aflevering verliep moeiteloos. Droger is op mijn wasmachine geplaatst en doet het prima. De trommel is lekker groot. Aanrader.
  • Leer la Opinión completa Translate to español
Global 8
8.0

Opinión del Usuario

Regina Zoetmulder, wasmachine.nl
9 Enero 2014
  • Resumen: Had de reviews al gelezen, maar ze kloppen. Wat een superding voor dat geld. Hij doet het goed, niet zo geruisloos als mijn vorige maar toch. De trommel is heel ruim, was is in no time droog. Slaat automatisch na een half uur helemaal uit als hij klaar is. Fijn als je weg moet. Gewoon kopen dat ding...
  • Leer la Opinión completa Translate to español
Global 8
8.0

Opinión del Usuario

R.Berwald, wasmachine.nl
9 Enero 2014
  • Resumen: We hebben de droger nu een aantal weken in gebruik. Deze droogt uitstekend, is stil en ook het leeg gooien van de waterbak gaat eenvoudig. Het pluizenfilter moet wel na elke droog beurt gereinigd worden. Vanaf het bestellen tot nu hebben wij niets anders dan lof. Alles wordt keurig geregeld. De oude droger wordt meegenomen. Tevens wordt er door de bezorgers gezegd dat het verstandig is om de verpakking nog niet weg te gooien.
  • Leer la Opinión completa Translate to español
Global 8
8.0

Opinión del Usuario

N.Wijman, wasmachine.nl
9 Enero 2014
  • Resumen: Deze condensdroger 3 weken geleden gekocht bij wasmachin.nl uitstekend ,stil in deze prijsklasse een goed product.Nu via wasmachine.nl een nieuwe wasmaschine gekocht, de Indesit IWE 71682 deze wordt morgen thuisbezorgd. Goede service via sms net de tijd door gekregen je hoeft geen hele dag thuis te zitten.Zo zie je tevreden mensen komen vanzelf weer terug.
  • Leer la Opinión completa Translate to español
Global 8
8.0

Opinión del Usuario

Peter van Dijk, wasmachine.nl
9 Enero 2014
  • Resumen: Een TOPPIE service van wasmachine.nl van het bestellen/betalen via internet. Voor aflevering wordt je uitstekend op de hoogte gehouden van de aflevering, zelfs 10 minuten voor aankomst van de vrachtwagen ontvang je een SMS. Cijfer voor deze service een 10!. De wasdroger is gewoon perfect, geen woorden maar daden!
  • Leer la Opinión completa Translate to español
Global 8
8.0

Opinión del Usuario

pauline, wasmachine.nl
9 Enero 2014
  • Resumen: heel erg bedankt voor de snelle levering, fantastische service en wat een heerlijke droger is dit! Heel veel inhoud, muisstil, mooi design, en de was komt er goed droog uit! kortom prijs/kwaliteit goed in balans!
  • Leer la Opinión completa Translate to español
Global 8
8.0

Opinión del Usuario

elly stam, wasmachine.nl
9 Enero 2014
  • Resumen: Gebruik de condens droger nu paar weken, de levering was snel,zo snel dat de droger gebracht werd gelijk snel werd gemeld verpakking nemen wij niet mee, als het niet goed is kan het weer terug in verpakking en opgehaald worden, hallo verpakking en plastic was stuk ik moest achteraf wel lachen plak je niet meer in elkaar, goed af levering praatje achteraf en weg waren ze.
  • Leer la Opinión completa Translate to español
Página siguiente >>